Is een krachtige en dynamische vorm van Yoga.In Poweryoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund door ademtechniek. De houdingen samen vormen als het ware een serie, waarbij de houdingen niet vast staan. De serie vormt een dynamisch geheel en vormt zo een workout. In de serie worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgeoefend.
Je wordt sterker en soepeler, raakt afvalstoffen kwijt, verbetert je concentratie en vermindert stress. De Poweryoga workouts worden zowel binnen als buiten gegeven.

Energieker
Er wordt bij Poweryoga gebruik gemaakt van oefeningen waarbij bewegingen centraal staan zoals de natuur die bedoeld heeft. Een onderdeel van Poweryoga is ook dat het complete lichaam erbij betrokken is. Je versterkt en vormt je belangrijkste spiergroepen in een dynamische vorm maar je je ook na een aantal weken fitter, energieker en kalmer voelt. Het is dan ook een z.g. Body & Mind workout.

Totale mens
Al ligt de nadruk bij Poweryoga toch vooral bij het fysieke. Het is een lichaamsoefening, waarin de totale mens beschouwd wordt. In een Poweryoga-sessie komen fysieke kracht, mentale kracht, souplesse, conditie en balans allemaal aan bod. Dit leidt ertoe dat alle systemen in het lichaam worden verbeterd.

Kracht, stimulans en rust
Poweryoga kan helpen om het hormonale stelsel te verbeteren, de bloedsomloop te stimuleren, het hart krachtiger te maken en het zenuwstelsel door de juiste ademhalings-techieken meer tot rust te brengen. Bovendien helpt Poweryoga de spijsvertering en geeft het een stimulans aan het afvoersysteem.

PowerYoga zou de basis training voor iedere sporter moeten zijn, van wandelaar tot hardloper en van tennisser, fietsen tot fitnesser Want bij al deze sporten ligt de focus op korte spieren. PowerYoga zorgt voor de balans, brengt je spieren weer op lengte en je hoofd tot rust. Poweryoga zorgt voor een sterke rug & buik, een goede houding en houdt je soepel en sterk. PowerYoga is een verademing!

Bekijk de planning

Klik op de knop hier naast voor de planning van Power Yoga.