Als jong meisje was ik al gefascineerd door sport. Beoefende verschillende takken van sport zoals basketbal, Jazz Dance en Aerobics en werd Aerobic en Tai Bo instructeur. Toen ik 34 was en de kans kreeg om een eigen sportstudio te runnen, greep ik die met beiden handen aan. Ik zette als een van de eerste, de inmiddels zeer populaire, les Mills lessen op het rooster en maakte mij de verschillende fitness disciplines eigen.

Daarnaast ontwikkelde ik met een diëtiste een programma als “Amuseer je Slank”. Een programma waarbij cardiotraining gecombineerd werd met maaltijdvervangers. Naast de mooie resultaten werd ik nog meer geraakt door het effect van het in een groep trainen met hetzelfde doel. Deze groep mensen bleef na het volgen van dit programma, veel langer sporten dan gemiddeld.

Dit bracht mij, na een korte break in de fitnessindustrie, terug bij mijn passie.

Met het succesvol afronden van de opleidingen gewichtsconsulent en High Intensity Interval Trainer is er nu het programma  “I feel Good 13 weken” een nieuw gewichtsverlies programma. Hierin combineer ik opnieuw sport & voeding maar wel in de tijd van nu.

Korte effectieve trainingen en eten op basis van gezonde voeding (geen dieet), in een kleine vaste groep. Zowel de trainingen als de voedingsbijeenkomsten worden begeleid door dezelfde gepassioneerde trainer/coach.

Mijn missie is mensen laten ervaren, dat wanneer je training & gezonde voeding combineert je de beste resultaten behaalt en het gewoon zoveel beter voelt.
Naast dit speciale programma kun je ook losse trainingen volgen bij ”I feel good”

Kies voor PowerYoga, Boost Your Body, Gladiator Workout of Trailrunning.