I feel good programma
Dit programma is een nieuwe lifestyle zonder dieet met een eindpunt. Het vinden van balans tussen eten, bewegen en rusten. Gaandeweg leer je jezelf beter kennen en ontdek je wat werkt voor jou. (Voeding, training, gedrag, herstel, verbind deze kernelementen met elkaar en bereik je resultaat)

Ik geloof in een persoonlijke aanpak op alle vlakken. Daarom ben ik je voedingscoach als ook je persoonlijke trainer. Wel werk je in een kleine groep, we hebben allemaal hetzelfde doel en zo motiveren en steunen we elkaar.

In het I feel good programma is er onderscheid tussen actieve hersteldagen en rustdagen. Actief herstel is bijvoorbeeld, wandelen, fietsen, winkelen, Dit om je aan te sporen meer te bewegen en er een actievere levensstijl op na te houden. Iets waar je de rest van je leven van profiteert.
I feel good is geen dieet maar een investering voor de rest van je leven. Ik leer je waarom, in plaats van dingen die moeten en niet moeten, als je begrijpt waarom is het veel makkelijker om te kiezen en te doen.

Je maakt gebruik van een app om inzicht te krijgen in je dagelijkse inname. Daarnaast leer je o.a. over de eigenschappen en het belang van macro- en micronutriënten. Welke vetten je nodig hebt en welke niet. Door de overweldigende keuze aan producten in supermarkten maar ook continu om ons heen is het lastig de juiste keuzes te maken. Het beoordelen van etiketten is dan ook een onderdeel van het programma.

Het bereiken van jouw gewenste resultaat bereik je in mijn visie door een korte, intensieve trainingen in een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteitstraining zowel binnen als buiten.

Geen schema’s in een sportschool afwerken

Nee lekker bewegen met jouw mededeelnemers en je persoonlijke coach.