Je wilt iets veranderen!
Samen gaan we kijken, hoe we je oude gewoontes, kunnen omzetten naar gezonde gewoontes die dicht bij jou blijven, zodat deze weg, jouw nieuwe lifestyle wordt. Zodat je kunt zeggen, ik voel me goed, zit lekker in me vel en voel me energieker

Als BGN-gewichtsconsulent begeleidt ik jou volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

Wat kan je verwachten?
Bij het eerste bezoek worden je persoonsgegevens genoteerd en vraag ik naar je persoonlijke omstandigheden.Je lengte, gewicht, tailleomvang en lichaamsvetpercentage worden opgemeten. Je gangbare voeding- en leefpatroon wordt besproken. Vaak vraag ik je om gedurende enige dagen een voedingsdagboek bij te houden om inzicht te krijgen in je voedingspatroon.
Daarbij leer ik u gezonde keuzes te maken in uw voeding door bijvoorbeeld het leren begrijpen van productinformatie op verpakkingen. U leert meer over de werking van de stofwisseling en hoe u je je lichaamsgewicht kunt reguleren door gezonde voeding en regelmatige bewegen. Je krijgt advies over (variatie)mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner en er wordt aandacht geschonken aan gezonde tussendoortjes. Er wordt kortom een gedegen en volledig voedingsadvies gegeven, met vele handvatten om zelfstandig de juiste keuzes te maken.
Ik zal je motiveren en stimuleren om je doel te bereiken maar je eigen inzet daarbij is natuurlijk ook van groot belang. Veel mensen vinden daarom een regelmatig bezoek aan mij daarbij de beste ‘stok achter de deur.

De duur van dit traject is afhankelijk van uw doelen en stellen we samen vast.

Intake & anamnese 60,00
Vervolg consult ½ uur 30,00

Ik ben aangesloten bij BGN de Beroepsvereniging van gewichtsconsulenten. De begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis dit betekent dat uw zorgverzekering een bepaald bedrag vergoed, afhankelijk van uw basisverzekering of aanvullende verzekering.